Originele Japanse gietijzeren theepotten

In Japan is het theedrinken verheven tot een kunstvorm. De Japanse theeceremonie bestaat uit een serie van vooraf bepaalde handelingen die bijdragen aan het optimaal genieten van de thee. Belangrijke elementen van de theeceremonies in China en Japan zijn de thee, de manier van bereiden en Het theeservies. Ta-Hwa levert diverse theeën, thee tafels en theecupjes. Ook de Japanse gietijzeren theepot ontbreekt niet in het assortiment.

Kenmerkende eigenschappen

Bij Ta-Hwa vindt u een grote collectie van de traditionele Japanse gietijzeren theepotten ‘Tetsubin’. De theepotten, met geëmailleerde binnenkant, zorgen voor een perfecte smaak van uw thee. Het materiaal van de theepot zorgt voor een optimale warmteverdeling waardoor de smaken van de thee het best tot hun recht komen. Bovendien houden deze Japanse gietijzeren theepotten de thee lang warm.

Japanse gietijzeren theepotten kopen bij Ta-Hwa

Behalve de klassieke zwarte theepot met noppenmotief, zijn er bij Ta-Hwa ook gekleurde Japanse gietijzeren theepotten met decoraties verkrijgbaar. Bij het bestellen van uw Japanse gietijzeren theepot, kunt u direct een bijpassende onderzetter of theecups bestellen. Iedere theepot wordt geleverd met een roestvrij stalen theezeef. Doordat we kiezen voor eigen import zijn onze Japanse theepotten zeer scherp geprijsd!

Volg ons op facebook