Traditionele mahjong spellen en speelstenen

Mahjong is een van oorsprong Chinees gezelschapsspel waarbij strategie en geluk elkaar afwisselen. In veel Aziatische landen is mahjong uitgegroeid tot een uitermate populair spel en in de loop der tijd zijn er vele variaties op de spelregels bedacht waardoor er gekozen kan worden uit verschillende spelvarianten. Inmiddels raakt men in het westen ook steeds meer bekend met het mahjongspel en wordt het ook hier graag gespeeld.

Losse onderdelen

De stenen van een mahjong set zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben een klassieke look passend bij de koffers/dozen. Ta-Hwa heeft diverse mahjong onderdelen in het assortiment opgenomen. U kunt bij ons terecht voor traditionele fiches, kaarten en latten. Daarnaast leveren we ook officiële mahjong speeltafels.

Luxe mahjong bordspelen

Naast losse onderdelen leveren we ook mooie en complete speelsets. Het complete mahjongspel wordt voor vaak als luxe set verpakt in een zijden of houten met leer beklede bewaardoos. Leuk om te geven of te krijgen! Bij Ta-Hwa bestelt u gemakkelijk online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels.

Volg ons op facebook