Chinese penselen: voor kalligrafie en sumi-e

Een sumi-e schilderij bevat enkel zwarte inkt. Het is een eeuwenoude kunstvorm die zowel in China, als in Japan wordt uitgeoefend. De Chinese kalligrafie is een belangrijk onderdeel van het cultureel erfgoed in China en wordt uitgevoerd met Oost-Indische inkt en speciale traditionele penselen.

 

Bestellingen vanaf € 25,00 euro worden in Nederland GRATIS bezorgd!

De juiste hulpmiddelen

Bij Ta-Hwa kunt u terecht voor een ruime selectie populaire Chinese traditionele penselen waarmee u zowel de Chinese en Japanse schilderkunst (sumi-e), als de Chinese kalligrafie kunt beoefenen. De penselen hebben allen een bamboe schacht en zijn van geitenharen (zacht), wolfsharen (stug) en marterharen (ultra zacht) gemaakt.

Traditionele penselen

De Chinese traditionele penselen die u vindt in het assortiment van Ta-Hwa behoren tot de traditionele Chinese schildermaterialen. Wij halen al onze penselen en andere schildersmaterialen direct van de vakhandel in China. Daardoor vindt u bij ons de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Naast penselen verkopen wij ook andere schildersmaterialen, zoals rijstpapier, inktstenen, inktblokken, blanco scrolls, blanco albums en kalligrafie sets. Plaats uw bestelling vandaag nog en begin op korte termijn met het beoefenen van de Chinese en Japanse schilderkunst en kalligrafie.

Volg ons op facebook