Chinese schildersmaterialen: altijd ruime keus

Wie op zoek is naar originele Chinese schildersmaterialen zal bij Ta-Hwa zeker slagen. Wij hebben alles in huis om de Chinese schilderkunst met plezier te kunnen uitoefenen. Zo hebben we onder andere diverse Chinese penselen in het assortiment opgenomen, maar ontbreken ook rijstpapier, inktstenen en inktblokken niet.

Losse materialen en complete sets

In China en Japan wordt kalligrafie nog veel beoefend. Het wordt uitgevoerd met penselen en authentieke Oost-Indische inkt. Bij Ta-Hwa bieden we diverse Chinese schildersmaterialen aan waarmee ook u de kunst van kalligrafie perfect kunt uitvoeren. Onze Chinese penselen bijvoorbeeld zijn ideaal om mee te kalligraferen. De penselen zijn stuk voor stuk voorzien van een bamboe schacht en kennen stugge, zachte of ultrazachte haren. Naast losse Chinese schildersmaterialen vindt u bij ons ook complete kalligrafie sets. Zowel voor beginners, als voor de gevorderde schilder.

Authentieke en eerlijke Chinese schildersmaterialen

Al onze Chinese schildermaterialen zijn door onszelf geïmporteerd vanuit China. Wie bij ons Chinese schildersmaterialen aanschaft is te allen tijde verzekerd van kwaliteit. Bovendien zijn we door onze eigen import op de hoogte van de afkomst en achtergrond van onze producten. Zo durven wij te garanderen dat alle Chinese schildersmaterialen in ons assortiment geproduceerd zijn onder goede arbeidsomstandigheden.

Naast losse Chinese schildersmaterialen vindt u bij ons ook complete kalligrafie sets. Zowel voor beginners, als voor de gevorderde schilder.

Volg ons op facebook