Chinese Kleding

De Ta-Hwa webshop heeft een grote collectie Chinese en Japanse kleding online. En alles is uit voorraad leverbaar!

Bestellingen vanaf € 25,00 euro worden in Nederland GRATIS bezorgd!

De Ta-Hwa webshop heeft een grote collectie Chinese en Japanse kleding online.
En alles is uit voorraad leverbaar!

Aan Chinese jasjes en blouses in verschillende dessins tot aan nauwsluitende Chinese jurken. Van zijden dames kimono’s tot aan heren yukata’s. Voor kinderen hebben we ook prachtige kinderjurkjes. Voor Tai chi kleding kunt u kijken in de aparte rubriek.

Oosterse kleding Online kopen

De ontwerpen en gebruikte materialen variëren van traditioneel tot modern. Altijd met een duidelijk Oosterse signatuur. Zo kunt u speciale en originele ontwerpen toevoegen aan uw garderobe. Wellicht leuk voor iets aparts op een feestje, of voor professioneel gebruik. We hebben allerlei soorten voor zowel binnen als buiten gebruik. Kijk snel verder in onze online collectie!

U bent ook zeer welkom in onze winkel in Amsterdam. Daar kunt u alle Chinese en Japanse kleding komen bekijken en passen!

De oprichting

In het crisisjaar 1929 werd The Oriental Art Co TA-HWA opgericht door onze grootvader. Aanvankelijk was het een groothandel in Chinees porselein en zijde, gevestigd op de Gelderse Kade. In 1955 opende hij zijn eerste echte winkel en wel op de Bloemenmarkt. Mijn grootvader wilde namelijk ook meer Nederlands publiek bereiken. De Bloemenmarkt bestond toen eigenlijk uit een kade waaraan boten aanlegden om hun waar (bloemen en planten) te verkopen. De foto is uit 1967, met dank aan het Nationaal Archief.

Yukata Kimono Long Wave