Traditionele Chinese herenjasjes

Wie op zoek is naar authentieke traditionele herenjasjes, kijkt bij Ta-Hwa zijn ogen uit. Wij hebben een breed assortiment Chinese herenkleding, dameskleding en kinderjurkjes. Kleding die wij zelf importeren uit China en Japan, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. De herenjasjes kenmerken zich door een opstaande kraag en traditionele knoopsluitingen. De jasjes zijn samengesteld uit soepel vallende stevige stoffen.
Hier vindt u enkele jasjes uit onze kledinglijn voor heren. Originele jasjes uit China met traditionele knoopsluitingen.

Heerlijke materialen

De stoffen die gebruikt worden voor de traditionele herenjasjes variëren van katoen en linnen, tot kunstzijde en viscose. De jasjes kunnen zowel indoor als outdoor gedragen worden, sommige zijn gevoerd. Perfect voor op feesten of wanneer u voor uw beroep kleding nodig in Chinese stijl. Vaak worden hiervoor ook de Chinese herenjasjes van onze Tai-Chi pakken gebruikt.

De maatvoering van de traditionele herenjasjes is over het algemeen gelijk aan de westerse standaard. Twijfelt u over de te bestellen maat? In dat geval kunt u bij uw bestelling het beste uw standaard confectiemaat opgeven, dan zoeken wij de passende Chinese maat erbij!

Chinese herenjasjes aanschaffen

De Chinese herenjasjes van Ta-Hwa zijn prachtig om te zien en kunnen direct online besteld worden. U heeft de jasjes binnen twee dagen in huis, zonder verzendkosten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Daar kunt u alle modellen herenjasjes vergelijken en passen.

Volg ons ook op Facebook