Chinese Meubelen Klassiek

Let op! Onze meubelen zijn niet online te bestellen.

Als u geïnteresseerd bent kunt u ons mailen op info@tahwa.nl

Leveringscondities voor meubelen zijn anders dan overige bestellingen.

Levering in Amsterdam en omgeving is gratis. Elders in NL zijn de kosten afhankelijk van de locatie en de grootte van de bestelling.

Opruiming op onze meubelafdeling!

Nu kortingen tot 30 % korting op de hele collectie, klassiek en rosewood! Hieronder een impressie van onze collectie met de nieuwe prijzen.
Kom snel kijken in onze winkel in hartje Amsterdam.
Unieke stukken dus direct uit voorraad te leveren!

Chinese Meubelen Klassiek

Vaak worden dit soort Chinese meubelen ook wel ‘Antieke Chinese meubelen’ genoemd ook al zijn de meeste meubelen hooguit 50 jaar oud of gewoonweg nieuw gemaakt. In onze webshop vindt u een gedeelte van onze collectie. Deze betreft zowel gerestaureerde oude meubelen alsook nieuw gemaakte Chinese meubelen. U kunt een indruk opdoen van de stijlen en soorten die wij in het assortiment hebben. Mocht u vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen via 020-6263032 of info@tahwa.nl, of kom langs in een van onze winkels. Unieke stukken dus direct uit voorraad te leveren!Chinese meubelen bestaan in vele uiteenlopende stijlen. Bij Ta-Hwa verkopen we Chinese Bruidskasten, Chinese Sidetables, Chinese dressoirs en nog veel meer. De afwerking kan verschillen; Er zijn eenvoudig gebeitste of gelakte varianten, maar er zijn ook beschilderde meubelen.

Chinese meubelen - Chinees Dressoir

Groot Chinees Laag Dressoir in Chinees eiken.Strak afgewerkt in rode lak.
Veel opbergruimte in de lades en in de kastjes. Ideaal voor onder de LCD. Ook leverbaar in donker bruin en zwart 190 cm breed x 56 cm diep x 60 cm hoog

Meer zien

Chinese meubelen - Bruidskast Zwart XL

Klassieke Chinese Bruidskast.

Evenwel in een extra groot formaat.
Met vier deuren en drie lades onderin.

Slechts licht gerestaureerd.

In uitstekende staat

Leeftijd: 40 – 50 jaar

Maten: 127 cm breed x 63 cm diep x 180 cm hoog

Is uw interieur aan een re-styling toe? Wilt u meubelen of accessoires vervangen? Bij Ta-Hwa ontdekt u een groot assortiment aan klassieke Chinese meubelen en interieur accessoires in diverse stijlen.

U heeft bijvoorbeeld keuze uit Chinese bruidskasten, Chinese sidetables, Chinese dressoirs en Rosewood meubelen. Om uw kunstvoorwerpen, vazen, sierborden en boeddha’s goed te kunnen tentoonstellen kiest u uit ons assortiment vaasvoetjes en bordenstandaards.