Fraaie Chinese meubels

Chinese meubels zijn prachtig om te zien. Ze zijn een ware aanwinst voor uw interieur. De afwerking kan variëren van gebeitste of gelakte varianten tot zorgvuldig beschilderde meubels. Ta-Hwa verkoopt Chinese meubels in verschillende uitvoeringen. Van bruidskasten tot sidetables, van dressoirs tot kisten.

Antiek?

Vaak worden Chinese meubels antiek genoemd, terwijl de meeste slechts vijftig jaar oud zijn of helemaal nieuw. Bij Ta-Hwa zijn we daar heel duidelijk in. Het gaat bij ons om authenticiteit. Onze collectie omvat zowel gerestaureerde oude meubels, als nieuw gemaakte meubels. Stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en fraai afgewerkt. Wij leveren de meubels in verschillende klassieke stijlen. Voor alle liefhebbers van Chinese meubels, hebben wij een mooi aanbod in huis.   

Chinese meubels kopen

Online kunt u impressies opdoen van de stijlen en soorten die wij in het assortiment hebben. Voor het aanschaffen van Chinese meubels, kunt u langskomen in een van onze winkels. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via
020-6263032 of info@tahwa.nl. Onze unieke stukken zijn direct uit voorraad leverbaar.

Chinese meubelen - Chinees Dressoir

Groot Chinees Laag Dressoir in Chinees eiken.Strak afgewerkt in rode lak.
Veel opbergruimte in de lades en in de kastjes. Ideaal voor onder de LCD. Ook leverbaar in donker bruin en zwart 190 cm breed x 56 cm diep x 60 cm hoog

Meer zien

Chinese meubelen - Bruidskast Zwart XL

Klassieke Chinese Bruidskast.

Evenwel in een extra groot formaat.
Met vier deuren en drie lades onderin.

Slechts licht gerestaureerd.

In uitstekende staat

Leeftijd: 40 – 50 jaar

Maten: 127 cm breed x 63 cm diep x 180 cm hoog

Is uw interieur aan een re-styling toe? Wilt u meubelen of accessoires vervangen? Bij Ta-Hwa ontdekt u een groot assortiment aan klassieke Chinese meubelen en interieur accessoires in diverse stijlen.

U heeft bijvoorbeeld keuze uit Chinese bruidskasten, Chinese sidetables, Chinese dressoirs en Rosewood meubelen. Om uw kunstvoorwerpen, vazen, sierborden en boeddha’s goed te kunnen tentoonstellen kiest u uit ons assortiment vaasvoetjes en bordenstandaards.