Schitterende dameskimono’s

Een kimono is van oorsprong een traditioneel Japans kledingstuk dat wordt gedragen bij officiële gelegenheden, zoals bruiloften en theeceremonies. Ta-Hwa levert vereenvoudigde versies van de kimono, voor mannen en vrouwen. De dameskimono’s dragen zeer comfortabel en zijn licht van gewicht. Dameskimono’s zijn leverbaar in veel verschillende modellen, kleuren en maten.

Japan en China

De Japanse kimono’s in ons assortiment worden officieel yukata’s genoemd. Dit is de Japanse term voor een huiskimono. Wij verkopen huiskimono’s gemaakt van 100% katoen, die leverbaar zijn in een enkele maar ruimvallende maat. De dameskimono’s uit Japan zijn verkrijgbaar in een lang en kort model. De kimono’s kunnen gedragen worden door dames met de kledingmaten 38-44.

Chinese kimono’s zijn luchtiger en bestaan uit 100% satijn, zijde of kunstzijde. Ze zijn zeer geschikt als huiskostuum of badjas, maar lenen zich ook goed voor themafeesten. Chinese dameskimono’s zijn bij Ta-Hwa leverbaar in de maten 34-42. Ze vallen tot ruim over de knie. Bij de verschillende effen dameskimono’s heeft u de keus uit een kleine of grote maat.

Een dameskimono kopen

De collectie dameskimono’s bij Ta-Hwa bestaat uit katoenen, zijden, satijnen en kunstzijden kimono’s. U bestelt ze gemakkelijk online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels om uw favoriete dameskimono te komen passen.

Volg ons op facebook