Chinese Sieradendoos Handgemaakt

Uw oogverblindende parel en jade sieraden verdienen een mooie plek om bewaard te worden. U kunt bij Ta-Hwa dan ook terecht voor een mooie Chinese sieradendoos in diverse uitvoeringen. Wat dacht u van Red Lady, Rose of een luxe Rosewood sieradendoos van massief hout? Schitterend om te zien en perfect om uw mooie armbanden, kettingen, ringen en oorbellen in op te bergen.

Bestellingen vanaf € 25,00 euro worden in Nederland GRATIS bezorgd!

Wat een weelde!

Onze meest luxe Chinese sieradendoos is de massief houten juwelenkist van Rosewood. Deze sieradendoos is van binnen bekleed met rode zijde en aan de buitenzijde afgewerkt met messing. De juwelenkist is beslagen met Lang-Leven symbolen en is voorzien van drie lades én een groot compartiment bovenin. Uiteraard met een spiegel, zodat u direct kunt zien hoe uw Chinese sieraden u nog meer laten stralen.

Originele Chinese sieradendoos bestellen

Naast de luxe juwelenkist van Rosewood hebben wij ook een meerdere andere sieradendoosjes in ons assortiment opgenomen. De doosjes zien er chic uit en bieden voldoende ruimte om uw mooie sieraden in op te bergen. Gaat u voor een mooie zwart gelakt houten Chinese sieradendoos met een Chinese dame in het rood of heeft de uitvoering met bloemenversiering toch uw voorkeur? Welke keus u ook maakt, bij Ta-Hwa weet u dat u bent verzekerd van een authentieke Chinese sieradendoos van hoogwaardige kwaliteit. Online bestellingen worden binnen twee dagen geleverd.